GucciPovestea lui Guccio Gucci, incepe in jurul anilor 1900. Tanarul imigrant italian se indragosteste de splendoarea gentilor de voiaj ale oaspetilor hotelurilor pariziene in care a lucrat.

In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, fortat de diminuarea stocurilor de piele, Guccio isi descopera gustul pentru textil, un material care permitea mult mai multe aspecte artistice decat pielea, croind cele mai frumoase genti de panza de pana atunci, marcate cu distinsul simbol GG.

Acest moment a marcat explozia brandului, care a ajuns la maturitatea de astazi prin ambasadorii marcanti ai familiei Gucci, Aldo si Rodolfo, care au infiintat in 1953 birourile din New York si Milano si au completat iscusinta tatalui cu aerul glamour si curajos al lumii occidentale.Viziunea lui Michele si Gucci Eyewear Collection 2017Ales in 2015 Director de Creatie al casei de moda, Alessandro Michele intervine cu o forta enorma in gradul de inovatie a brandului si umbreste toate controversele aparute de-a lungul timpului, originalitatea acestuia, revigorand puternic toate curentele companiei.

Colectia de bijuterii, care culmineaza cu linia Gucci Eyewear Collection 2017 este cireasa de pe tort, artistul integrand, parca, intreaga sa creativitate cutremuratoare intr-o rama de ochelari cateva zeci de grame.

Din aceasta colectie splendida fac parte nelipsitele simblouri de brand, simbolurile Gucci – simbolurile eterne (alaturarea culorilor verde – rosu – verde, inscriptia GG), simbolurile glamour (aplicatii Swarovski, glitter), dar si simbolurile noi, din colectia Gucci Garden.

Iata cele patru concepte ale colectiei Gucci Eyewear 2017, expusa in show-room-urile Platinum Optic din Piatra Neamt si din Iasi:

Sensual Romanticism – Foarte usor de asortat, potrivite pentru tinute casual, recunoastem modelele dupa insemnul GG frontal, brat subtire si terminatia bratului albina – simbolul nobilimii in Europa, inspiratie din sculpturile bogate ale cladirilor din Roma.

Urban – Usor de asortat, tinute casual, smart office

Fashion Inspired – Ideale pentru zona de styling, modele asociate articolelor din colectia de haine Gucci, ori din colectiile capsule – colectiile cu numar limitat de produse.

Opulent Luxury – Modele pentru ocazii speciale, pentru cunoscatorii brandului, nuante si forme consacrate Gucci, insertia metalica este gravata in interiorul acetatului.

Materialele sunt alese pe masura maiestriei creatorilor colectiei, anume: cel mai longeviv acetat din lume, acetatul Mazzucchelli, titanul japonez – deosebit de rezistent si usor, Optyl, unul dintre cele mai usoare materiale plastice din sfera ramelor de ochelari, toate acestea fiind completate cu lentile produse de Zeiss, din policarbonat, materialul cu cea mai buna rezistenta la spargere.

Modelele de ochelari de soare si de rame de vedere Gucci Eyewear Collection 2017 sunt expuse in show-room-ul Platinum Optic din Iasi, B-dul. Stefan cel Mare nr. 7A si in show-room-ul Platinum Optic din Piatra Neamt, B-dul Republicii nr. 12

Link Gucci Official: http://goo.gl/hGM7ZK