Chirurgie Oftalmologică

Experiența Profesională în Chirurgia Oftalmologică la Platinum Optic

Experiența Profesională în Chirurgia Oftalmologică la Platinum Optic

La Platinum Optic, oferim servicii de chirurgie oftalmologică cu o abordare inovatoare și pasiune pentru îmbunătățirea sănătății oculare. Echipa noastră de chirurgi oftalmologi experimentați și bine pregătiți se angajează să ofere intervenții personalizate, eficiente și sigure pentru pacienții noștri. Iată câteva dintre procedurile noastre cheie:

Chirurgia Cataractei

Chirurgia cataractei este o procedură comună și eficientă pentru îmbunătățirea vederii afectate de opacifierea cristalinului. La Platinum Optic, folosim tehnologii avansate pentru extragerea cristalinului și pentru a alege lentile intraoculare personalizate, asigurându-ne că pacienții beneficiază de o vedere clară și vibrantă.

Excizie Papiloame, Xantelasme

Procedura de eliminare a papiloamelor sau a xantelasmelor este disponibilă la Platinum Optic pentru pacienții care doresc să îmbunătățească estetica pielii din jurul ochilor. Chirurgii noștri oferă soluții eficiente și sigure pentru a trata aceste leziuni cutanate neplăcute.

Injecții cu soluție anti-VEGF

Pentru tratarea unor afecțiuni oculare precum degenerescența maculară sau retinopatia diabetică, oferim injecții intravitreene soluție anti-VEGF. Această terapie ajută la inhibarea creșterii anormale a vaselor de sânge și poate îmbunătăți funcția vizuală.

Blefaroplastie

Procedura de blefaroplastie, sau chirurgia pleoapelor, este oferită pentru a îmbunătăți aspectul estetic și funcțional al ochilor. Eliminarea excesului de piele sau grăsime din jurul ochilor poate rejuvena aspectul feței și poate îmbunătăți câmpul vizual.

Îndepărtarea chirurgicală a chalazionului

Îndepărtarea chirurgicală a unui chalazion la Platinum este un procedeu rapid și eficient. După administrarea anesteziei locale, medicul efectuează o incizie precisă pentru a drena chalazionul, la final, se aplică o compresă sterilă. Recuperarea este în general rapidă, iar pacientul poate reveni la activitățile obișnuite în scurt timp, respectând îndrumările medicului pentru îngrijirea postoperatorie.

Ce Ne Diferențiază

Scrie-ne la adresa:
info@platinumoptic.ro

Program
08:00 – 18:00