Echipamente

Detaliile schimbă realități. Specialiștii Platinum Optic dispun de toate mijloacele necesare pentru a vă redefini vederea precisă. Portofoliul extins de produse și de investigații medicale vă oferă soluția completă pentru vederea dumneavoastră.

echipamente

Echipamentele medicale utilizate în cabinetele de optică medicală Platinum Optic variază în funcție de serviciile oferite și de nivelul tehnologic al clinicii. În general, pentru consultări și evaluări oftalmologice, sunt folosite următoarele tipuri de echipamente:

Auto-refractometru: Acest echipament ajută la evaluarea refracției ochiului, adică determinarea dioptriilor pentru ochelari sau lentile de contact.

Biomicroscop: Acest instrument este folosit pentru a examina structurile externe și interne ale ochiului, cum ar fi corneea, cristalinul, irisul și retina.

Perimetru: Utilizat pentru testarea câmpului vizual, perimetru evaluează modul în care vederea periferică a pacientului este afectată de diverse condiții oculare.

Tonometru: Aparatul măsoară presiunea intraoculară, fiind util în diagnosticarea glaucomului și altor afecțiuni care afectează presiunea ochiului.

Oftalmoscop: Acest instrument permite medicului să examineze fundul ochiului pentru a depista eventuale afecțiuni retiniene sau alte probleme.

Pahimetrul Ocular: Utilizat pentru măsurarea grosimii corneei, acest echipament este esențial în evaluarea chirurgicală și în monitorizarea unor afecțiuni precum keratoconus.

Topografie Corneană: Acest aparat realizează hărți detaliate ale suprafeței corneei, fiind util în analiza și tratamentul problemelor corneene, precum astigmatismul.

Tomografie Coerentă în Domeniu (OCT): OCT-ul este un instrument avansat care oferă imagini în secțiune transversală a structurilor ochiului, ajutând în diagnosticarea și gestionarea afecțiunilor retiniene și glaucomului.

Sistem de Testare a Sensibilității la Culori: Utilizat pentru testarea deficiențelor de vedere în percepția culorilor.

Este important de menționat că aceasta este o listă generală, iar nivelul de echipamente și tehnologie poate varia în funcție de specificul și investițiile clinicii. Platinum Optic, fiind o clinică de optică medicală de încredere, ar putea utiliza o combinație din aceste echipamente și poate chiar mai multe echipamente avansate pentru a asigura evaluări precise și tratamente eficiente pentru clienți.

Scrie-ne la adresa:
info@platinumoptic.ro

Program
08:00 – 18:00