Investigații Oftalmologice Avansate la Platinum Optic

La Platinum Optic, angajamentul nostru față de sănătatea oculară se reflectă în gama noastră completă de investigații oftalmologice avansate. Utilizăm tehnologii de ultimă generație și o echipă de specialiști în domeniu pentru a vă oferi cele mai precise și detaliate evaluări ale sănătății ochilor.

Investigații Disponibile

Tomografie cu Coerență Optică (OCT)

Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, putem obține imagini detaliate ale structurilor interne ale ochiului, inclusiv a retinei. OCT-ul ne permite să depistăm și să monitorizăm afecțiuni precum degenerescența maculară, glaucomul și leziunile retiniene.

Topografie Corneană

Investigarea corneei este esențială pentru diagnosticarea și gestionarea problemelor precum astigmatismul și cheratoconul. Topografia corneană oferă hărți detaliate ale suprafeței corneene, ajutând la personalizarea corectă a lentilelor de contact și la evaluarea intervențiilor chirurgicale.

Pahimetrie

Măsurarea grosimii corneei este vitală în planificarea procedurilor chirurgicale, precum chirurgia refractivă. Pahimetria ne oferă date precise despre grosimea corneei, asigurându-ne că intervențiile sunt personalizate și sigure.

Angiografie

Pentru evaluarea circulației sanguine retiniene, folosim. Această investigație ne ajută să depistăm tulburări precum retinopatia diabetică și degenerescența maculară legată de vârstă.

Perimetrie Computerizată

Pentru diagnosticarea și monitorizarea glaucomului și altor afecțiuni care afectează câmpul vizual, utilizăm perimetria computerizată. Această investigație măsoară capacitatea ochilor de a percepe obiecte în diferite părți ale câmpului vizual.

Refrație Computerizată

Folosind tehnologie avansată, evaluăm refracția oculară pentru prescrierea corectă a ochelarilor sau lentilelor de contact. Acest pas asigură o vedere clară și confortabilă.

despre platinum optic - operatie cataracta

Scrie-ne la adresa:
info@platinumoptic.ro

Program
08:00 – 18:00