Luna de miere de peste mări și țări.
Fotografiile de la nunta ta.
Apar și ochelarii? Sau ai purtat lentile de contact?

Ai să te uiți peste aceste fotografii o dată la câțiva ani. O să retrăiești fiorul și o să râzi de tine în diverse ipostaze. O să ți se pare că dansai stângace și că decorul de la intrare putea fi și altă culoare decât bej. Ai să-ți spui, cel mai probabil ca ai avut un machiaj impecabil. Ori, ai să-ți spui că nimeni în lume nu este mai frumoasă decât mireasa ta ori mai chipeș decât alesul tău. Ai să-ți aduci aminte de cât de scurtă a fost călătoria până în Mauritius și de cât de lung a fost zborul de întoarcere.

Lentilele de contact sunt utilizate de câteva zeci de ani și da, nu sunt nepărat o soluție permanentă, dar sunt exact ce-ți trebuie la nunta ta, în concediu ori atunci când vrei să porți ochelarii tăi de soare Gucci, dar vrei, totuși, să și vezi. Sunt multe variante disponibile acum, zilnice, lunare, anuale, tailor-made, există și lentile pe care, daca nu ai chef, poți să nu le scoți o perioadă. Știai asta? Știai, spre exemplu, ca poti sa ai in trusa de make-up, ori în ghiozdan o cutie de lentile de contact zilnice, ambalate individual, pe care le poti folosi intermitent, la evenimentele importante din viața ta, ori, pur și simplu, într-o sambătă dimineața, când ai chef?

La Platinum Optic ne ocupăm de toate aspectele medicale din spate, măsuram parametri corneei tale, iți dăm lentile de “antrenament” și iți arătăm ce și cum (aplicare, scos, soluții, etc.). Programeăză-te din timp, experiența optimă cu lentilele de contact nu se atinge din prima zi. Daca iți este de folos, te putem tine la curent cu promoții, evenimente, etc. Tot ce trebuie să faci e să iți permiți să experimentezi. Nu suntem un magazin online, suntem aici pentru tine oricând ai nevoie de noi.

Detaliile schimbă realități.

 

Imagini: Georgiana&Adrian Ciutoiu (arhiva personală) – articol
Tudor Bolnavu – header