Cea mai bună protecție împotriva accidentelor rutiere e să nu te urci la volan. Cea mai bună protecție împotriva razelor UV este întunericul. Cea mai bună protecție pc este să nu folosești device-urile. Cea mai bună protecție împotriva stresului este să nu muncești pentru visul tău si să nu faci copii. Cui îi trebuie atâta protecție? Ce fel de viața ar fi?

E absurd să nu îți folosești privirea, când sunt atâtea lucruri minunate de aflat, de învațat, de văzut. Curiozitatea umană aproape că nu are limite și e grozav că se întamplă asta. Trebuie să vedem tot ce putem vedea, în fiecare zi.

 

Totodată, este important să te îngrijești de mecanismul vederii. Cele mai frumoase amintiri, întâi se fac iar apoi se (re)văd. Am pregatit o surpriză pentru tine în acest sens, ochelarii de soare cu dioptria ta, cu un discount încurajator. Un foarte important factor degradant al vederii, pe termen mediu și lung, sunt radiațiile UVA si UVB. Majoritatea lentilelor au o forma de protecție, însă nici una nu se compara cu cea oferită de lentila de soare cu dioptria ta.

Ideale pentru concediu, pentru condus, vânătoare, sporturi în aer liber, pescuit, pentru lucru în soare și pentru o fugă în natură departe de gălăgia orașului, lentilele de soare cu dioptrie vin în două variante – lentilele colorate simple și lentilele colorate polarizante. Și da, există și lentile progresive în aceste categorii.

 

Câteva detalii importante

Îți recomand o ramă cât mai plană, în special în cazul în care porți cilindri. Există soluții și pentru ramele curbate (ramele ochelarilor de soare standard), însă cel mai larg câmp vizual se obține pe o rama de vedere, ori pe una de soare cât mai aplatizată.

Ramele de soare sunt curbate pentru a elimina reflexiile parazite ale soarelui ajunse pe partea concavă a lentilei – în spatele ei. Ei bine, pentru asta, producătorii au dezvoltat tehnologia back-ar, un antireflex aplicat pe spatele lentilei, cu rolul de a evacua razele clandestine. Dacă ți-a căzut cu tronc o rama foarte cambrată / sport, precum Discovery, Gucci, Persol ori Polaroid, avem o soluție. Există opțiuni de extracurbare a lentilelor, descentrare și diametre mai mari, acolo unde este nevoie. Nu îți recomand neapărat aceasta variantă, însa te anunt că la Platinum Optic gasești soluția și pentru aceste situații.

Ochelarii de soare polarizați sunt cei mai comozi cu putință, în ceea ce privește strălucirea deranjantă. Printr-un ansamblu de prisme sunt eliminate toate reflexiile artificiale, astfel, la miezul zilei, vei percepe confortul pe care în mod normal îl resimți în jurul orei 18:00.

 

Lentile în degrade, culori fashion, filtre oglidă și multe alte surprize te așteaptă.

Încă ceva. Discountul de 30% se aplică și la ramă.

Discountul de 30% se aplică pentru orice comandă completă, cu o rama compatibilă și lentile colorate cu dioptrie, polarizate sau nu, ori fotocromice cu filtre cosmetice. Campanie valabilă între 01.06.2019 – 31.08.2019 în toate cele 5 magazine Platinum Optic.