Fericirea e importantă, moment cu moment. Bucură-te în vara lui 2019 de 30% reducere la ochelarii de soare cu dioptrie la Platinum Optic! Soarele e unde trebuie, l-ai așteptat destul, e momentul să fugi de-acasă, să te simți bine.. Oriunde.

 

Altfel se simte viața pe șezlong, cu un frappe sau cu martini, citind ceva plăcut, cu un playlist excelent în căști. Răsfoind alene Instastories-urile momentului sau Pinterest-ul, de la un capăt la altul, într-o briză plăcută care te face să te simți perfect. Acum nu mai trebuie să alegi între ochelarii de soare și cei de vedere, lentilele colorate nu mai sunt scumpe, ramele frumoase sunt aici pentru tine.

 

Ce merge mai bine cu o ramă Dolce & Gabbana decăt o pereche de lentile lila în degrade? Orice intensitate preferi, mai închise sau mai deschise, culoare, tratamente, SPF, you name it. E important să îți protejezi vederea în soare puternic, totodată știi că ai nevoie și de precizia vederii tale. Ai doua variante: Lentile de contact pe sub ochelarii de soare și ochelarii de soare cu dioptrie. Avem toate soluțiile pentru tine.

Discountul de 30% se aplică pentru orice comandă completă, cu o ramă compatibilă și lentile colorate cu dioptrie, polarizate sau nu, ori fotocromice cu filtre cosmetice. Promoție valabilă în perioada 01.06-31.08.2019. 30% discount la ochelarii de soare cu dioptrie. Spune asta prietenilor și prietenelor tale: 30% discount la lentile, 30% discount la ramă, 30 % discount la consultație și manoperă.

 

1000 de motive.
Programează-te acum.