01

Bun venit la Clinica Oftalmologică Platinum! După ce vă așezați comod, începem discuția cu ce vă nemulțumește la vederea Dvs. Vă ascultăm istoricul, vă măsurăm ochelarii, dacă ați purtat înainte și deschidem fișa Dvs. de Pacient. Cu cât mai limpede povestea, cu atât mai rapid un diagnostic precis. Ulterior, vă invităm în cabinet să faceți o consultație oftalmologică completă.

02

În cabinet vă întâmpină medicul specialist și vă invită la un set de investigații oftalmologice confortabile, necesare pentru un diagnostic clar. În funcție de rezultate, descoperim diverse afecțiuni: presbiopie, cataractă, glaucom, dmlv, etc. În cazul in care cristalinul nu mai este transparent, ochelarii nu mai sunt utili, iar medicul vă explică despre cataractă și despre tratament. Doctorul vă ascultă și vă răspunde la întrebări.

03

Cataracta înseamnă opacifierea firească a unei lentile naturale a ochiului. Se întâmplă treptat și nu doare. După ce vi se explică toate detaliile, etapele tratamentului, vi se măsoară dimensiunile necesare pentru cristalinul nou. Consultația inițială durează maxim o oră și este inclusă în costul pachetului. Tot atunci se programează și intervenția, vi se recomandă analizele necesare și vi se explică ce trebuie să faceți înainte de operație.

04

Ziua cea mare! V-ați făcut analizele, totul a ieșit în grafic, ați urmat indicațiile medicului și v-ați pregătit să vedeți din nou cum trebuie. O asistentă are grijă de pregătirea Dvs. pentru operație. Colega noastră vă asistă atât cu procedura medicală preoperatorie, cât și cu răspunsuri la orice întrebări aveți. Nu ne grăbim, e important sa vă simțiți confortabil, pe tot parcursul intervenției. Cu căldură și cu încredere, vă suntem alături.

05

Confortul Dvs. este foarte important pentru noi. Facem minim două anestezii pentru lejeritatea operației. Tot ce veți simți vor fi câteva picături. Pe tot parcursul intervenției puteți avea senzația de ud și veți simți că cineva umblă la ochi, dar nu veți simți presiune sau durere. Cât ai clipi, totul e gata în 15-30 minute. După intervenție, preventiv, vi se aplică un pansament steril timp de 24 de ore – până la controlul de a doua zi.

06

A doua zi, medicul verifică implantul prin câteva investigații rapide la microscop. Pentru confort, vi se recomandă câteva picături de pus în ochiul operat pentru o perioadă scurtă. Totodată, vi se vor oferi câteva indicații pentru viitorul apropiat. După acest control, vă așteptăm la cel de la 30 de zile de la operație – cel în care, puteți, fără grijă, începe procedura pentru celălalt ochi, ori puteți solicita ochelari de citit dacă mai simțiți nevoia.

Întreabă și îți răspundem cât de rapid posibil

sau sună la +40 749 077 756